un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Pulpa de miel umpluta cu legume

March 19, 2012 de Ana | Categorii: Aperitive, Mancaruri gatite
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (61 voturi)
Loading ... Loading ...

Durata: 100 minute

Portii: 6

Dificultate: medie

Vizualizari: 1,793

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara pulpa de miel umpluta cu legume:

Ingrediente:

1 kg pulpa de miel
2 morcovi
100 g fasole verde din conserva
100 g mazare de la borcan
100 conopida de la congelator
2 oua
75 g cascaval
2 linguri pesmet
3 ciuperci
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

Se curata morcovul, se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa 15 minute se adauga fasolea verde, mazarea si conopida decongelata si se mai lasa pe foc inca 10 minute.

Cand au fiert toate se scurge zeama, se amesteca ouale, cascavalul ras, pesmetul, ciupercile taiate marunt si se adauga sare si piper dupa gust.

Carnea se taie in doua, dar nu de tot si apoi iar in doua, in asa fel incat sa iasa o bucata asemenatoare cu un snitel. Se coase cu ata de bucatarie astfel incat sa se formeze un buzunar care sa se umple cu compozitia de legume pregatita.

Se prinde cu ata si partea ramasa ca sa nu se imprastie umplutura, se aseaza pulpa umpluta intr-o tava cu ulei si apa, se potriveste se sare si piper, se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da totul la cuptor pentru 1 ora.

Cand este aproape gata, se ia folia si se mai lasa carnea la cuptor pentru 15 minute sa se rumeneasca.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu:


Facebook