un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Rulada din carne tocata cu spanac si rosii

March 19, 2012 de Ana | Categorii: Aperitive, Aperitive calde
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (73 voturi)
Loading ... Loading ...

Durata: 90 minute

Portii: 6

Dificultate: medie

Vizualizari: 1,999

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara rulada din carne tocata cu spanac si rosii:

Ingrediente:

750 g carne tocara
300 g  spanac
½ kg de rosii
100 g cascaval
4 cartofi
2 catei de usturoi
4 linguri ulei
1 lingura mustar
4 linguri pasta de  tomate
sare
piper
1 ou
busuioc
1 felie paine
2 cepe

Mod de preparare:

Se spala spanacul si se pune la fiert pentru 5 minute. Se inmoaie painea in apa, se preseaza bine sa se scurga zeama, se adauga peste carnea tocata impreuna cu oul, mustarul, o ceapa tcata, sare si piper dupa gust si se omogenizeaza compozitia.

Dupa ce a fiert putin spanacul, se scurge si se paseaza, apoi se da cascavalul pe razatoare. Pe o folie de aluminiu se intinde carnea tocata, apoi spanacul, se presara cascavalul ras, se pun 3 rosii tocate si se ruleaza fara a se prinde folia de aluminiu.

Se rasucesc capetele foliei, se aseaza rulada intr-o tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 50 de minute. In acest timp se curata cartofii si se rumenesc in ulei incins. Ceapa ramasa se taie marunt si se caleste in ulei, se pun rosiile tocate, pasta de tomate, usturoiul pisat si se lasa sa fiarba 10 minute.

Se potriveste gustul de sare, piper, busuioc si se da deoparte. Dupa ce s-a copt rulada, se desface folia, se taie felii si se duce la masa cu cartofii prajiti si cu sosul de rosii alaturi.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu:


Facebook