un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Salam de pui

March 19, 2012 de Ana | Categorii: Aperitive, Aperitive reci
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (63 voturi)
Loading ... Loading ...

Durata: 150 minute

Portii: 10

Dificultate: medie

Vizualizari: 1,610

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara salam de pui:

Ingrediente:

2 kg carne de pui
350 g gelatina
5 boabe de piper
usturoi
sare
foi de dafin
condimente pentru pui
foi de salata

Mod de preparare:

Se pune carnea intr-o cratita mica cu condimente cu o parte dintre cateii de usturoi, foi de dafin si gelatina dizolvata. Intr-o cratita mai mare se pune jumatate apa si se pune cratita mica in cratita mare.

Se pune apoi la fiert la foc mare, iar cand incepe sa fiarba se da la foc mic. Se lasa sa fiarba cam 2-3 ore. Cand este fiarta se scoate carnea intr-o farfurie, se lasa sa se raceasca putin apoi se taie marunt, se adauga restul de usturoi pisat si sarea dupa gust.

Se pune o cutie de carton goala de lapte in apa timp de o ora inainte de a fi umpluta si se taie partea de sus. Se pune carnea in cutie, sucul de la carne si condimentele.

Se acopera pachetul si se lasa la frigider peste noapte. Cand este inchegata compozitia se taie pachetul cu foarfeca, se scoate salamul si se taie felii.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu:


Facebook