un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete
    Pagina: 1
      Mirodenii de sezon
      Arta gatirii pastelor fainoase
      Reguli de baza pentru pregatirea cocktailurilor
      Ce trebuie sa stim in bucatarie
      Ce este bain-marie?
      Ce inseamna a carameliza?
    Incarca mai multe articole..

Mirodenii de sezon

Tarhonul, rozmarinul, menta si hasmatuchi sunt verdeturile vedeta. Mai putin folosite aceste verdeturi dau un gust aparte mancarurilor cu conditia sa se asorteze cu ce trebuie si sa se dozeze bine cantitatea. Hasmatuchi seamana...

Arta gatirii pastelor fainoase

Arta gatirii pastelor fainoase Pastele fainoase sunt apreciate chiar si de catre cei mai mari consumatori, trebuie preparate urmand reguli precise, dar simple, astfel putand deveni ceea ce sunt astazi pentru poporul italian: o...

Reguli de baza pentru pregatirea cocktailurilor

Este bine de stiut ca la prepararea cocktailurilor se foloseste intotdeauna apa distilata sau de izvor. O votca buna are un gust deosebit daca se serveste foarte, foarte rece, de la congelator. Cu cat...

Ce trebuie sa stim in bucatarie

Avand in vedere ca nu toate bucatariile sunt dotate cu cantar, iata echivalentele aproximative pentru lingurite – linguri – pahar pentru urmatoarele produse: Termeni de bucatarie folositi in retete: A cali – a praji...

Ce este bain-marie?

In gastronomie, bain-marie reprezinta un lichid fierbinte folosit pentru a incalzi un recipient continand felul de mancare preparat. Cateodata termenul este folosit de asemenea pentru vasul ce contine acest lichid fierbinte. Aceasta metoda de...

Ce inseamna a carameliza?

A carameliza – este operatiunea prin care o cantitate de zahar si foarte putina apa se transforma prin incalzirea si rotirea continuua in tigaie, intr-o pasta vascoasa de culoare maroniu inchis.

Facebook