un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Ghiveci cu carne de pasare

March 17, 2012 de Ana | Categorii: Mancaruri gatite
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (79 voturi)
Loading ... Loading ...

Durata: 80 minute

Portii: 3

Dificultate: medie

Vizualizari: 1,739

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara ghiveci cu carne de pasare:

Ingrediente:

500 g carne de pasare
2 cepe
1 dovlecel
1 mana pastai de fasole verde
1 morcov
1 telina
1 radacina de patrunjel
1 vanata
3 ardei grasi
1 felie de varza alba
1 conopida
7 rosii
150 ml ulei
frunze de patrunjel
frunze de telina
sare
piper

Mod de preparare

Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul si telina, se taie rondele si se calesc toate 5 minute in tot uleiul, la foc mic, amestecand mereu.

Se adauga carnea taiata bucati, se toarna apa fiebinte cat sa le cuprinda, se pune o lingurita de sare si se lasa sa fiarba. Cand da in clocot se pun pastaile de fasole verde rupte in 2-3 bucati si varza taiata fideluta. Se lasa sa fiarba acoperit pana se inmoaie toate legumele si se adauga apa daca scade sosul.

Cand carnea este fiarta se adauga ardeiul felii sibtiri, dovlecelul taiat cubulete, vanata taiata bucatele si presata bine ca sa se scurga de zeama. Se lasa sa fiarba si dupa 30 de minute se pun rosiile taiate felii, conopida desfacuta in buchetele un varf de cutit de piper si apa.

Se mai fierbe totul acoperit la foc mic sau se da la cuptor la foc potrivit tot acoperite circa 20 de minute. Se lasa apoi sa mai fiarba inca 10 minute ca sa mai scada sosul. Se presara patrunjel tocat si frunze de telina tocate.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu:


Facebook