un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Ciorba de loboda cu ciocanele

March 9, 2012 de Ana | Categorii: Retete borsuri
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (69 voturi)
Loading ... Loading ...

Durata: 85 minute

Portii: 5

Dificultate: medie

Vizualizari: 1,304

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara ciorba de loboda cu ciocanele

Ingrediente:

5 ciocanele de pui
1 litru bors
500 g loboda
1 ceapa
1 lingura ulei
1 lingurita faina
3 linguri orez
sare
1 galbenus
3 linguri smantana
marar
partunjel

Mod de preparare:

Se spala bine carnea si se pune la fiert cu putina sare, avand grija sa se ia spuma. Se alege loboda, se spala, se marunteste si, cand carnea este aproape fiarta, se pune in oala peste carne.

Separat se prajeste o ceapa tocata marunt impreuna cu 1 lingura de ulei, se pune faina, se amesteca si se lasa sa se prajeasca fara a se rumeni, apoi se stinge totul cu apa rece.

Se amesteca aceasta compozitie cu ciorba din oala si se lasa sa mai dea un clocot. Se adauga borsul, sarea si orezul, ales si spalat. Se lasa sa fiarba, iar cand orezul este moale se adauga mararul si patrunjelul tocate. Se pune un galbenus batut cu 3 linguri de smantana.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu: ,


Articole relevante:

Bors de fasole
Bors de peste

Facebook