un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Ciorba de perisoare cu paste

March 9, 2012 de Ana | Categorii: Ciorbe de porc, Retete ciorbe
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (82 voturi)
Loading ... Loading ...

Durata: 65 minute

Portii: 10

Dificultate: medie

Vizualizari: 1,485

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara ciorba de perisoare cu paste:

Ingrediente:

600 g carne tocata de porc
1 morcov
1 ardei gras rosu, 1 galben
1 gogosar
3 cartofi
4 rosii
100 g paste farfale
1 ou
500 ml bors
3 linguri condiment tip vegeta
piper
sare
1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

Se oparesc rosiile si se decojesc. Se curata si se spala legumele. Ardeii si gogosarul se taie cubulete. Morcovul se da pe razatoarea mare.

Intr-o oala se pune la fiert borsul si i se indeparteaza spuma. Intr-o oala cu 3 litri de apa fierbinte se pun la fiert pentru 15 min la foc mediu morcovii si ardeii impreuna cu un praf de sare si o lingura de condimente.

Se amesteca oul batut cu carnea tocata, cu jumatate de legatura de patrunjel tocat fin, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia si cu mana umeda se modeleaza mici sfere.

Se pun la fiert in oala cu legume si se continua fierberea cu vasul acoperit partial. Dupa 10 minute se adauga cubuletele de cartofi si pastele si se fierb respectand timpul indicat pe ambalaj.

Se toarna borsul, se pun rosile taiate cubulete, restul de condiment din legume si se mai lase sa dea cateva clocote. Dupa ce se ia de pe foc se pune patrunjelul ramas. Se serveste ciorba cu samtana.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu:


Articole relevante:

Ciorba de burta

Facebook