un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Supa de ciuperci cu carnat

March 20, 2012 de Ana | Categorii: Retete supe, Supe, ciorbe si borsuri
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (74 voturi)
Loading ... Loading ...

Durata: 50 minute

Portii: 3

Dificultate: medie

Vizualizari: 4,527

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara supa de ciuperci cu carnat:

Ingrediente:

150 g ciuperci
100 g ceapa verde
100 g morcovi
100 g carnat afumat
200 g piept de pui fara os
4 linguri ulei
frunze de patrunjel
smantana

Mod de preparare:

Se curata ciupercile si se taie felii. Se curata ceapa si morcovii si se taie rondele. Carnatul se taie rondele, iar carnea in fasii inguste. Se prajeste carnatul in ulei incins, se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca pana ce devine albicioasa.

Apoi se adauga pe rand ceapa verde si morcovii. Se toarna apa si se potriveste gustul de sare si piper. Cand supa da in clocot se pun si ciupercile. Se mai fierbe la foc mic timp de 10-15 minute pana ce carnea se inmoaie.

Se serveste supa cu patrunjel verde tocat fin, se poate adauga daca se doreste si smantana.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu:


Facebook