un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Cascaval umplut cu sunca

February 29, 2012 de Ana | Categorii: Aperitive, Aperitive calde
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (93 voturi)
Loading...

Durata: 40 minute

Portii: 6

Dificultate: medie

Vizualizari: 1,688

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente pentru a prepara cascaval umplut cu sunca:

Ingrediente:

12 felii patrate de cascaval
6 felii de sunca presata
6 felii subtiri de bacon
1 ardei gras rosu
1 ceapa
100 g masline
4 oua
150 g faina
75 g pesmet
200 ml ulei
sare
piper
boia

Mod de preparare:

Se taie maslinele in felii, indepartand samburii. Se curata ceapa si ardeiul si se toaca marunt, apoi se calesc impreuna in doua linguri de ulei incins pana se inmoaie. Cand s-au racit se amesteca cu felioarele de masline, un praf de sare, piper si boia dupa gust. Un pachetel se realizeaza din doua felii de cascaval de dimensiuni egale, o felie de sunca si una de bacon.

Peste o felie de cascaval se suprapune o felie de sunca, una de bacon, o lingurita de compozitie cu ceapa, ardei si masline, apoi se acopera cu cealalta felie de cascaval. Se trece pachetelul prin faina, ou batut, apoi din nou prin faina si ou, iar la sfarsit prin pesmet.

Se prajesc pachetelele in ulei incins, pe ambele parti, la foc mediu pana se rumenesc frumos. Dupa ce s-au copt se scot pe un servetel absorbant si se servec calde.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu:


Facebook