un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Pui cu somon si cascaval

March 19, 2012 de Ana | Categorii: Aperitive, Aperitive reci
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (74 voturi)
Loading...

Durata: 65 minute

Portii: 4

Dificultate: medie

Vizualizari: 2,116

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara pui cu somon si cascaval:

Ingrediente:

1 piept de pui
3 felii somon afumat
1 pachet surimi
3 linguri susan
1 cana faina
2 oua
ulei
200 g cascaval
1 legatura ceapa verde
2 cubulete spanac congelat
1 ardei gras rosu
1 punga de mixt de salata verde

Pentru sos:

1 radacina hrean
100 g branza Feta
200 g smantana
2 linguri ulei de masline
otet balsamic

Mod de preparare:

Se ia pieptul de pui si se feliaza, se bate putin cu ciocanul de snitele, se pune deasupra cate o felie de somon, o bucata de surimi, se ruleaza si se prinde totul cu o scobitoare. Se dau rulorile prin faina, ou batut, apoi prin susan si se prajesc in baie de ulei.

Dupa ce s-au prajit se scot pe hartie absorbanta. Se taie cascavalul cubulete, se pune intr-un castron si se da microunde sa se topeasca 1 minut. Dupa ce s-a topit se rastoarna pe o folie alimentara dubla si se intinde cu sucitorul ca peĀ  foaie de placinta, dar nu prea subtire.

Deasupra se pune ceapa verde calita in putin ulei, cu spanacul, felii julien facute din jumatate de ardei, putin condimentat cu sare si piper. Se intinde comozitia uniform pe toata suprafata cascavalului apoi se ruleaza, se strange folia la capete si se da la frigider.

Pentru sos:

Hreanul ras se da la blendar impreuna cu uleiul de masline, cu branza Feta si cu smantana lichida. Se orneaza farfuria cu salata in care se adauga si restul de ardei, de ceapa verde, sare, ulei de masline si otet balsamic.

Se aseaza si rulourile de pui taiate felii, sos deasupra, iar alaturi cascavalul taiat oblic.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu: ,


Facebook