un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Friptura impanata la cuptor

April 16, 2011 de admin | Categorii: Retete vita
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (0 Voturi)
Loading...

Durata: minute

Portii:

Dificultate:

Vizualizari: 1,029

Ingredientele necesare pentru friptura la cuptor impanata sunt:

250 g supa de carne (sau apa)
200 g slanina
200 g smantana
150 g unt sau margarina
1 kg carne de vita
2 cepe
2 morcovi
1 telina
sare
patrunjel verde

Mod de preparare:

Se impaneaza carnea cu slanina taiata bucati mici 1 x 2 cm. Se curata zarzavaturile, se spala, se taie si se pun toate la calit, la foc foarte mic.

Se aseaza zarzavaturile calite in tava, peste zarzavaturi se pune carnea, apoi se pune supa de carne. Se introduce la cuptor, adaugandu-se din cand in cand supa, pana se fragezeste carnea.

Cand este gata, se scoate carnea pe un platou. Ca si garnitura putem adauga in jurul carnii cartofi prajiti si salata verde.

Se paseaza sosul din tava printr-o strecuratoare de legume si se amesteca cu smantana. Se potriveste cu sare si se pune peste carne. La sfarsit se presara patrunjel foarte fin.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu: , ,


Articole relevante:

Facebook