un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Piept de pui in foi de varza

March 18, 2012 de Ana | Categorii: Mancaruri cu carne, Retete pui
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (58 voturi)
Loading...

Durata: 70 minute

Portii: 4

Dificultate: medie

Vizualizari: 1,321

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara piept de pui in foi de varza:

Ingrediente:

500 g ciuperci albe
2 cepe
1 lingura ulei
1 legatura patrunjel
2 linguri de mustar
sare
pipre
1 varza
4 bucati de piept de pui
2 linguri de unt
200 ml vin alb
½ legatura patrunjel
2 linguri smantana

Mod de preparare:

Se curata ciupercile si ceapa, se toaca si se calesc 10 minute in ulei. Se amesteca totul cu patrunjelul tocat, sarea, piperul si mustarul. Se spala varza, se inlatura foile stricate si se pastreaza 8 frunze carora li se taie partea mai groasa.

Se oparesc 2 minute in apa cu sare, se trec printr-un jet de apa, se limpezesc si se scurg. Se curata pieptul de pasare, se sareaza si se pipereaza. Apoi se unge cu amestecul de ciuperci.

Se impatureste fiecare bucata in cate 2 frunze care se fixeaza cu o scobitoare, apoi se prajesc in unt. Se stinge cu vin si se fierbe carnea timp de 30 de minute, acoperita. Se curata patrunjelul, se spala si se toaca marunt.

Se fierbe impreuna cu sosul 10-15 minute, se adauga smantana si se potriveste de sare si de piper, apoi se ia mancarea de pe foc.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu: ,


Facebook