Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/retete/public_html/wp-content/mu-plugins/opstand.php on line 1
Rulada de cartofi cu carne tocata si ciuperci - Retete123.Ro
un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare
Ultimele retete

Rulada de cartofi cu carne tocata si ciuperci

March 19, 2012 de Ana | Categorii: Mancaruri gatite
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (57 voturi)
Loading...

Durata: 80 minute

Portii: 5

Dificultate: medie

Vizualizari: 1,644

Aveti nevoie de urmatoarele pentru a prepara rulada de cartofi cu carne tocata si ciuperci:

Ingrediente:

600 g cartofi
100 g branza de vaci
4 oua
2 linguri pesmet
300 g carne tocata amstec vita si porc
3 cepe
300 g ciuperci proaspete
sare
piper
coriandru
busuioc
dafin
maghiran
1 legatura de patrunjel verde
1 galbenus crud
50 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie in cubulete mici care s epun la fiert in apa cu sare. Se face un piure din acesti cartofi fierti, care se lasa sa se raceasca, apoi se maesteca cu branza rasa prin razatoarea mica, cu ouale si pesmetul.

Se amesteca totul pana se obtine o pasta omogena. In putin ulei de masline se caleste o ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se lasa sa scada tot sucul lasat. Se sereaza si se condimenteaza totul dupa gust.

Se adauga patrunjelul verde tocat fin si un ou. Se caleste si cealalta ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile curatate si feliate, se sareaza si se condimenteaza dupa gust, iar la final se adauga si verdeata amestecata cu 1 ou.

Se intinde piureul rece intre 2 foi de plastic cu ajutorul unui sucitor intr-o foaie groasa de 1,5 cm. Deasupra pe toata suprafata se intinde un strat de carne, apoi ciupercile si se ruleaza cu ajutorul celofanului.

Se aseaza ruloul intr-o forma de chec unsa cu putin ulei si tapetata cu un praf de pesmet. Deasupra se unge cu galbenusul crud, apoi se da tava la cuptor circa 30 de minute. Se poate presara si putin parmezan sau cascaval ras.

Se taie rulada in felii abia dupa ce s-a racit.

Va dorim pofta buna!

Alte retete cu: ,


Facebook