Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/retete/public_html/wp-content/mu-plugins/opstand.php on line 1
Termeni de utilizare - Retete123.Ro
un site cu retete pe gustul tau

un site cu retete pe gustul tau!

Retete Populare

Termeni de utilizare

Urmatorii sunt termenii unui acord legal intre dumneavoastra si Retete123.ro.

Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site web, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile, inclusiv legile şi reglementarile oficiale autoritatilor romane privind utilizarea site-urilor web. Daca nu sunteţi de acord cu acesti termeni, nu folositi acest site web.

Acest website poate contine alte instiintari asupra proprietatii si informatii despre copyright, ai caror termeni trebuie avuti in vedere si respectati. Informatiile din acest website ar putea contine inadvertente tehnice sau greseli de tipar.

Informatiile pot fi schimbate sau actualizate fara notificare. Retete123.ro poate, de asemenea, sa faca, in orice moment si fara notificare, imbunatatiri si/sau schimbari la produsele si/sau programele descrise in aceste informatii.

Retete123.ro nu isi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate de Retete123.ro iar folosirea acestor informatii este pe riscul utilizatorului. Retete123.ro nu furnizeaza nici o asigurare asupra faptului ca orice problema raportata ar putea fi rezolvata folosind oricare dintre informatiile furnizate de Retete123.ro. Furnizand aceste informatii, Retete123.ro nu acorda nici o licenta pentru copyright, patente sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Va rugam sa luati la cunostinta ca orice informatii sau material trimis la Retete123.ro nu va fi considerat confidential. Prin trimiterea catre Retete123.ro a oricaror informatii sau material, acordati Retete123.ro o licenta nerestrictionata si irevocabila de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii si sunteti, de asemenea, de acord ca Retete123.ro are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-ati trimis in orice scop. Totusi, nu vom dezvalui numele dumneavoastra si nici nu vom aduce la cunostinta publica faptul ca ati trimis materiale sau alte informatii catre noi decat daca: (a) obtinem de la dumneavoastra permisiunea de a va folosi numele; sau (b) mai intai va anuntam ca materialele sau alte informatii trimise de dumneavoastra catre o anumita parte a acestui website vor fi publicate sau folosite in alt mod impreuna cu numele dumneavoastra; sau (c) ni se impune prin lege sa procedam astfel.

IN NICI UN CAZ RETETE123.RO NU VA FI RASPUNZATOR, FATA DE ORICE PARTE, PENTRU ORICARE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU ALTE DAUNE CONSECUTIVE SUFERITE PRIN FOLOSIREA ACESTUI WEBSITE SAU A ORICAREI LEGATURI LA ALTE WEBSITE-URI, INCLUZAND, FARA LIMITARE, ORICE PROFITURI PIERDUTE, INTRERUPERI DE AFACERI, PIERDERI DE PROGRAME SAU ALTE DATE DIN SISTEMUL DUMNEAVOASTRA DE MANIPULARE A INFORMATIILOR ORI ALTE ASEMENEA, CHIAR DACA SUNTEM INSTIINTATI IN MOD EXPRES DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

Retete123.ro poate oricand sa revizuiasca acesti termeni prin actualizarea acestui anunt. Prin folosirea acestui site web, sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, de aceea, trebuie sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua cunostiinta de termenii actuali.

 

Facebook